«Περιζήτητος» από τις Διωκτικές Αρχές αποδείχτηκε πως ήταν ο 34χρονος από τα Σκόπια που συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο Περιστέρι Αττικής, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις πολυετών καθείρξεων αλλά και τρία εντάλματα σύλληψης για βαρύτατα ποινικά αδικήματα. 

Αναλυτικά, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 18 μηνών και σε χρηματική ποινή, για κατοχή αυτοσχέδιας εκρηκτικής βόμβας από κοινού και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αναφορικά με την υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

– Τρία εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, σωματεμπορία και εκβίαση, για ληστείες, καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος, από το Μάιο του 2012 έως και τον Μάρτιο του 2013, είχε διαπράξει ή είχε συμμετάσχει στη διάπραξη 21 συνολικά ληστειών τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Αργολίδα, Αχαΐα, Μεσσηνία, Αρκαδία και Κορινθία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις παραπάνω ληστείες είχε καταφέρει να αποσπάσει πάνω από 250 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, προέκυψε ότι από τον Μάιο του 2012 έως και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους συνεργαζόταν στη διάπραξη ληστειών με ποινικό, τότε δραπέτη φυλακών και έναν ακόμα γνωστό ποινικό.

Στην κατοχή του 34χρονου και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

– Μία συσκευή TAZER
– Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο
– Φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
– Τρεις απομιμήσεις πιστολιών
– Τρεις περούκες
– Πλαστό δελτίο ταυτότητας και δίπλωμα οδήγησης με φωτογραφία του 34χρονου με διαφορετικά στοιχεία.
– Ποσότητα ηρωίνης
– Πλήθος κινητών τηλεφώνων
– Τα ρούχα τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη ληστειών και
– Χρηματικό ποσό

Ο 34χρονος συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και θα προσαχθεί ξανά ενώπιον του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη κακοποιός από τα Σκόπια, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013, 12:53

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης