Η Κέρκυρα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Football League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, με τους Ροτζέριο (6′), Κούρμπο (71′) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Αγρίτη (45′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Μόλις στο 6’ ο Ροτζέριο σκόραρε και έβαλε την Κέρκυρα σε δεινή θέση. Πάντως η Κέρκυρα ακριβώς πριν το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους (45′) ισοφάρισε, όταν ο Αγρίτης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη έναρξη του β’ μέρους, ο Λεβαδειακός έχασε τετ-α-τετ που είχε ο Βασιλείου με τον Αναστασόπουλο. Στο 58′ η Κέρκυρα απώλεσε τη δική της ευκαιρία, όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Σταμόγιαννου και στο 71′ ο Λεβαδειακός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, όταν αρχικά ο Ροτζέριο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κόρμπος αφύλαχτος έκανε το 1-2.

Κέρκυρα – Λεβαδειακός 1-2 (Nova 3)

Γκολ: 44′ Αγρίτης – 6′ Ροτζέριο, 71′ Kόρμπος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Λισγάρας, Κυριακίδης

Κόκκινες κάρτες:


Διαιτητής:
Σ. Μάνταλος

Βοηθοί:
Κ. Ποντίκης, Α. Ταρανάς

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας):
Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (83′ Κρητικός), Αθανασίου, Έντερ, Τσουμάνης (57′ Ηλιάδης), Τσοκάνης, Αγρίτης, Γκέσιος (87′ Βασιλόγιαννης), Λεόν, Κυβελίδης.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς):
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ροτζέριο (90′ Ρομέου), Πόι, Ακόστα (63′ Καγιεχόν), Βασιλείου (86′ Μαχαίρας).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης