Για τη συμμετοχή του στο Dancing With The Stars ΙΙΙ, αλλά και τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

«Όταν μου έκαναν την πρόταση οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 και ο Γιάννης Λάτσιος το σκέφτηκα αρκετά. Τους είχα πει ότι δεν χορεύω. Με έπεισαν ότι θα είναι διασκεδαστικό και είναι για καλό σκοπό και τελικά έτσι ήταν» είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, άφησε υπονοούμενα και για τον τρόπο που ψήφιζαν οι κριτές του σόου χορού: «Υπήρχε μια σειρά, από την αρχή, τι τελικά κρίνουμε. Τις χορευτικές ικανότητες ή τελικά την εξέλιξη του καθενός; Ήθελα, δεν ήθελα, ήμουν ο πιο αδύναμος. Ναι μεν ψηφίζει ο κόσμος, αλλά και οι κριτές ψηφίζουν την εξέλιξή σου. Μόλις κατάλαβα πώς λειτουργεί το σύστημα, κατάλαβα ποια θα είναι η τετράδα. Η αλήθεια είναι ότι τον κύριο λόγο τον έχει ο κόσμος, αλλά αυτό δεν μπορείς να το ελέγξεις. Είναι λογικό να βλέπατε κι εσείς άτομα, που έπρεπε να φύγουν, να μένουν μέσα στο παιχνίδι και να αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό. Εγώ μπορώ να πω πως έτυχα ιδιαίτερης μεταχείρισης από τον κόσμο!».

Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη
Πηγή βίντεο: Υupiii

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης