Στο πλαίσιο δύο διαφορετικών εκδηλώσεων, η Lancia πήρε μέρος σε δυο εκπληκτικά events με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης σταρ της show business. Η πρώτη εκδήλωση, με την παρουσία του George Clooney και της κατόχου του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης Betty Williams, αφορούσε τα εγκαίνια της αίθουσας Nobel Peace Hall στην περιοχή San Demetrio που αυτόν τον καιρό είναι γεμάτη με σκηνές καθώς βρίσκεται δίπλα στη σεισμόπληκτη L’Aquila.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Lancia Beach Club Riva στην περιοχή Fregene (Ρώμη), οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ «RomaFictionFest 2009» όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Hill Harper και η Sofia Milos από το CSI, ο Christian De Sica, ο Paolo Conticini, ο Stefano Ambrogi, η Antonella Salvucci και η Margherita Granbassi.

 

Το Nobel Peace Hall κατασκευάστηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα Νόμπελ Ειρήνης και από χορηγίες της Lancia. Είναι ένας χώρος πολλαπλών δραστηριοτήτων που προορίζεται για αίθουσα κινηματογράφου αλλά μπορεί να φιλοξενήσει συναντήσεις και άλλες δραστηριότητες. Στην τελετή πήραν μέρος προσωπικότητες από τον πολιτικό κόσμο και διεθνείς οργανισμοί, καθώς και διασημότητες από το χώρο της show business και των τεχνών. Μεταξύ αυτών ήταν ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood George Clooney και η κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης Betty Williams που εκδήλωσε την επιθυμία να συναντηθεί με εκπροσώπους από την κοινότητα που επλήγη από τον πρόσφατο σεισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοβουλία της Lancia, επιβεβαιώνει από τη μία τους ισχυρούς δεσμούς της με το χώρο του κινηματογράφου, μία αποκλειστική συνεργασία που αποδεικνύεται από τα πολλά αυτοκίνητά της που πρωταγωνιστούν σε μεγάλες ταινίες. Επιπρόσθετα, ως απόδειξη της έμπρακτης στήριξης της συνόδου κορυφής των G8 που έλαβε χώρα αυτές τις ημέρες στην πόλη L’Aquila, ο όμιλος Fiat έθεσε στη διάθεση της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας ολόκληρο στόλο από 221 οχήματα. Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά οχήματα, οχήματα εκτός δρόμου, εμπορικά οχήματα και λεωφορεία που θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά των συμμετεχόντων στη σύνοδο κορυφής. Η Delta στην έκδοση Executive, η ναυαρχίδα της Lancia που επιλέχθηκε πρόσφατα ως το επίσημο αυτοκίνητο του 9ου Παγκοσμίου Συνεδρίου για τα βραβεία Νόμπελ Ειρήνης, αποτελεί σύμβολο της συμμετοχής αυτής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης