Ο Άρης Μιχαήλ έκανε την μεγάλη ανατροπή και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στα Laser Radial ανδρών. Ο Έλληνας ιστιοπλόος, ο οποίος μέχρι την 8η ιστιοδρομία ήταν δεύτερος, είχε εντυπωσιακή εμφάνιση στις τελευταίες δύο διαδρομές και κατέκτησε την πρώτη θέση στον χρυσό στολίσκο της διοργάνωσης, η οποία διεξήχθη στο Σαρλότενλουντ της Δανίας.

Ο Μιχαήλ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 βαθμούς ποινής, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολωνό Ζέμκε Βόιτσιεχ με 29 βαθμούς ποινής και τρίτο τον Ολλανδό Μπεν Κόπελααρ με 33 βαθμούς ποινής. Στον ασημένιο στολίσκο ο Δημήτρης Αναστασάκος πήρε τη 19η θέση και την 54η στην τελική κατάταξη με 156 βαθμούς ποινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις γυναίκες, η Βεργινία Κραβαριώτη κατετάγη 23η στη γενική κατάταξη OPEN και 20η στην ευρωπαϊκή με 123 βαθμούς ποινής. Πρώτη αναδείχθηκε η Αμερικανίδα Πάτον Ρέιλι με 42 βαθμούς βαθμούς ποινής, ενώ τον ευρωπαϊκό τίτλο κατέκτησε η Τίνα Μίχελιτς από την Κροατία με 55 βαθμούς ποινής. Δεύτερη ήταν η Γαλλίδα Σάρα Στεγέρτ με 58 βαθμούς ποινής και τρίτη η Αλμπέρτε Λίντμπεργκ από τη Δανία με 59 βαθμούς ποινής.

Στο μεταξύ, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 49er, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λάγκο ντι Γκάρντα της Ιταλίας, με τη συμμετοχή 89 πληρωμάτων, οι Στέλιος Νούτσος και Δημήτρης Μπενάκης βρίσκονται στην 67η θέση της γενικής κατάταξης με 167 βαθμούς ποινής μετά από εννέα ιστιοδρομίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης