Το χάρο με τα μάτια του είδε χθες τα ξημερώματα ο υπάλληλος ενός βενζινάδικου στη νέα Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Είκοσι λεπτά πριν από τις έξι το πρωί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους δύο άγνωστοι μπήκαν στο πρατήριο, που βρίσκεται στο 175ο χλμ. της Εθνικής, στο ύψος του Αιγίου, και κατευθύνθηκαν προς τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα εκτελούσε την βάρδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας εκ των δύο δραστών, μιλώντας άπταιστα ελληνικά ζήτησε επιτακτικά να του παραδοθούν οι εισπράξεις, απειλώντας τον υπάλληλο με κυνηγετική καραμπίνα. Έτσι, κατάφερε να του αρπάξει το πορτοφόλι του, που περιείχε 890 ευρώ. Την ώρα που άρχισε να οπισθοχωρεί προς την είσοδο για να απομακρυνθεί δεν δίστασε να πυροβολήσει στο έδαφος για εκφοβισμό. Ένα από τα σκάγια εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον άτυχο βενζινοπώλη στο πόδι. Οι δύο δράστες άρχισαν αμέσως μετά να τρέχουν προς την πίσω πλευρά του βενζινάδικου, και εκτιμάται ότι λίγα μέτρα παρακάτω τους περίμενε αυτοκίνητο με έναν ακόμη συνεργό τους, με το οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο αργότερα ο υπάλληλος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος από διερχόμενους και διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο του Αιγίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια του Αιγίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης