Θύμα απάτης στο Facebook έπεσε η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς κάποιος ή κάποια έχει δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ της και λειτουργεί σαν να ήταν εκείνη, απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών της και αλλάζοντας μάλιστα συχνά τη φωτογραφία της.

Η παρουσιάστρια, φανερά εκνευρισμένη για ό,τι συμβαίνει, απευθύνθηκε με μήνυμά της στους διαδικτυακούς της φίλους για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ώστε να δώσει τέλος σε όλο αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Αγαπημένοι μου φίλοι! Προσπαθώ όλο αυτό το διάστημα να κλείσω ένα ψεύτικο πολύ προκλητικό account που χρησιμοποιεί το όνομά μου και δεν τα καταφέρνω!
Θα ήθελα όμως να ξέρετε τα εξής!

Πρόκειται για ένα account που λέγεται “Mairi Sinatsaki” και χρησιμοποιεί την ίδια profil pic και cover με το δικό μου “Mairi SInatsaki” profil. Αλλάζω κάθε μέρα φωτογραφία και cover για να διαφοροποιηθεί αυτό το προφίλ, αλλά πάντα με προλαβαίνει και τα αλλάζει και εκείνος/η.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι πως έχει γύρω στους 2.800 φίλους αυτήν τη στιγμή, ενώ το δικό μου αληθινό προφίλ έχει γεμίσει με σχεδόν 5.000.
Μιλάει πολύ και συχνά προσκαλεί κόσμο σε ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο ή (ακόμα χειρότερα) υπονοεί πως υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας σε αυτό το ραδιόφωνο και μπορεί να σας ζητήσει προσωπικά στοιχεία (πράγμα που εμένα με αγχώνει, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνει με αυτά).

Να το προσέχετε όσο μπορείτε…
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Καλή σας ημέρα…

boo!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης