Στήλη άλατος έμεινε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρίου Απόστολος Λέτσιος, όταν του έφεραν τους τελευταίους λογαριασμούς τηλεφωνίας.

Το ίδρυμα συνήθιζε να πληρώνει 7.000 – 10.000 ευρώ μηνιαίως, όταν ο πρώτος από τους δύο τελευταίους λογαριασμούς του εκτινάχθηκε στο ποσό των περίπου 67.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος στα 17.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ο διοικητής διέταξε έρευνα και, όπως αποδείχθηκε, αρκετά από τα τηλεφωνήματα που ανέβασαν τους λογαριασμούς στα ύψη είχαν γίνει σε μέντιουμ!

Συγκεκριμένα, υπάλληλος ή υπάλληλοι του νοσοκομείου επικοινωνούσαν με εταιρεία που προσφέρει προβλέψεις από διάφορους μελλοντολόγους.

Η χρέωση για κάθε τέτοια κλήση ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε, με βάση τα 10.000 ευρώ που πλήρωνε το νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος που ήθελε να μάθει το μέλλον του είχε μιλήσει με το μέντιουμ 360 ώρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια και για το ίδιο θέμα που τον απασχολούσε, ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία, ώστε να επιβεβαιώσει το αληθές των προβλέψεων!

Η zougla.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Απόστολο Λέτσιο αλλά η επικοινωνία δεν ήταν εφικτή.

Σε επικοινωνία όμως που είχαμε με το νοσηλευτικό προσωπικό ο υπάλληλος μας απάντησε προκλητικά με υβριστικούς χαρακτηρισμούς ότι εδώ και τρία χρόνια η διοίκηση του νοσοκομείου έχει κάνει φραγή στις γραμμές υψηλής τηλεφωνικής χρέωσης.

Πηγή: thebest.gr
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη – Βασίλης Τζωρτζίνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης