Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Γιώργου Σπανού, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου είχε ανοίξει την πόρτα εξόδου από την ΠΑΕ.

Τότε, οι ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τον ηρεμήσουν και προφανώς να τον μεταπείσουν, είχαν βγάλει μια ανακοίνωση, στην οποία έλεγαν ότι θα κάνουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τον κάνουν να αλλάξει απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω σε αυτό το σημείο στάθηκε ο Γιώργος Σπανός στην τελευταία ομιλία που είχε μαζί τους, μετά τα τελευταία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, λέγοντας: «Ευχαριστώ που κάνετε ό,τι μπορείτε για να με κρατήσετε στην ομάδα και στον χώρο, όπως μου είχατε υποσχεθεί. Κάνατε έναν ιστορικό θρίαμβο κόντρα στον Ολυμπιακό και μείνατε σε αυτόν.

Από εκεί και πέρα, πήρατε ένα διπλό επί του Πανθρακικού, στο οποίο χρειάστηκε να ανάψουμε λαμπάδα στον Ράντμαν. Το μόνο ματς που φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι από το γήπεδο ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, άσχετα αν δεν κερδίσαμε.

Κατά τα άλλα, κάποιες αναλαμπές και ορισμένα 20λεπτα καλής μπάλας… Πρέπει να καταλάβετε ότι η αποτυχία θα χρεωθεί σε όλους και αντίστοιχα οι επιτυχίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε όλους. Σκεφτείτε ότι και η δική σας μετοχή θα πέσει κατακόρυφα. Δείτε το και εγωιστικά. Θα αναγκαστείτε να ρίξετε και τις απαιτήσεις και το κασέ σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης