ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση της ποσότητας των λαθραίων τσιγάρων,  από προσωπικό του Λιμεναρχείου Σύρου, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού και Προϊσταμένου της τελωνειακής Αρχής Σύρου, η οποία ανέρχεται στα εκατό  χιλιάδες πεντακόσια  κυτία (100.500),  διαφόρων επωνυμιών.

Σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Σύρου, το σύνολο των διαφυγόντων δασμών, φόρων και λοιπών τελών κατασχεθέντος φορτίου εις βάρος του ελληνικού δημοσίου ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των τριών εκατομμυρίων πεντακοσίων εννέα χιλιάδων οκτακοσίων δεκαέξι ευρώ και εξήντα ενός λεπτών (3.509.816,61 €).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση της ποσότητας των λαθραίων τσιγάρων,  από προσωπικό του Υπολιμεναρχείου Μήλου, παρουσία του Προϊσταμένου της τελωνειακής Αρχής Μήλου, η οποία ανέρχεται στα  δεκαέξι χιλιάδες τριακόσια ογδόντα κυτία (16.380),  διαφόρων επωνυμιών.

Σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Μήλου, το σύνολο των διαφυγόντων δασμών, φόρων και λοιπών τελών κατασχεθέντος φορτίου εις βάρος του ελληνικού δημοσίου ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των πεντακοσίων εξήντα έξι χιλιάδων τετρακοσίων έντεκα ευρώ και εβδομήντα οχτώ λεπτών (566.411,78 €).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης