Μπορεί να είναι μόλις εννιά ετών, αλλά η μικρή πρωταγωνίστρια του Slumdog Millionaire (της ταινίας που σάρωσε τα Όσκαρ), Rubina Ali, έχει περάσει στην Ιστορία ως ο νεότερος άνθρωπος που έχει «γράψει» την αυτοβιογραφία του.

Στο βιβλίο, με τίτλο Slumgirl Dreaming: Journey to the Stars, η μικρή ηθοποιός εξιστορεί την πορεία της από τα χαμόσπιτα της Βομβάης στη χλιδή του Hollywood και πάλι πίσω. Στις 192 σελίδες που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Divya Dugar, η οποία πέρασε έξι μήνες μαζί με την Rubina, μόνο 24 σελίδες αναφέρονται στη ζωή της μικρής πριν την ταινία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η γνώμη που εκφράζει για την Nicole Kidman, με την οποία συνεργάστηκε για μία διαφήμιση αναψυκτικού. Η Rubina λέει ότι δεν γνώρισε πολύ καλά την ταλαντούχα ηθοποιό. «Πραγματικά τη συμπάθησα, αλλά ήταν πολύ ήσυχη και δε μιλούσε πολύ. Νομίζω ότι είναι ντροπαλή», αφηγείται η Rubina και προσθέτει ότι η Nicole ήταν λίγο παράξενη, γιατί αρνιόταν να βγει από το καμαρίνι της σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης, καθώς φοβόταν ότι ο ήλιος θα βλάψει την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

Η Ali λέγεται ότι πληρώθηκε περισσότερο για το διαφημιστικό, τα γυρίσμαρα του οποίου διήρκεσαν τρεις μέρες, απ’ ό,τι για την ταινία. Εκεί επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά, που πέρασαν από ακρόαση, για να υποδυθεί την Latika.

Στο βιβλίο η Rubina λέει ότι η επιτυχία της ταινίας δεν άλλαξε τον τρόπο ζωής της, αφού επέστρεψε και πάλι στη φτώχεια των ινδικών παραγκουπόλεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 16 Ιουλίου 2009, 12:16)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης