Καθυστερήσεις, επί τόπου αναστροφές, και απεριόριστος εκνευρισμός, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι όσοι οδηγοί έχουν τη συσκευή του ΤΕΟ PASS στα διόδια της Ελευσίνας.

Η αυτόματη μπάρα “αρνείται πεισματικά” να ανταποκριθεί στην εντολή της ηλεκτρονικής συσκευής, ΤΕΟ PASS που διαθέτουν οι οδηγοί μη επιτρέποντάς τους να πάνε στο προορισμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για όλη αυτή την ταλαιπωρία, είναι η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, το οποίο προβλέπει την μετατροπή του μέχρι πρότινος TEO PASS σε Ολυμπία PASS.

Συγκεκριμένα οι οδηγοί, οι οποίοι θα διέρθουν από τους σταθμούς διοδίων της Ελευσίνας, του Ισθμού, του Ζευγολατιού και του Ρίου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα υπομονετικοί.

Το νέο «γκάτζετ» ανήκει στην κοινοπραξία «Ολυμπία Οδός», η οποία και θα αναλάβει τη δημιουργία και διαχείριση του νέου αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι διαθέτουν πάντως TEO PASS θα μπορούν να το χρησιμοποιούν κανονικά, τόσο στους σταθμούς διοδίων της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, όσο και σε αυτούς του Ακτίου. 

Για κάθε ενδιαφερόμενο πάντως η εταιρεία έχει αναλάβει να κάνει παράδοση κατ’ οίκον της νέας συσκευής, εντελώς δωρεάν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης