Ο Σούλης Παπαδόπουλος συμπλήρωσε δύο εβδομάδες στον πάγκο του Άρη και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τόνισε ότι οι «κίτρινοι» με νίκη επί του Πανθρακικού θα ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

«Όταν ήρθα στον Άρη, πριν από ακριβώς 13 μέρες, είχαμε τέσσερις βαθμούς διαφορά από τις ομάδες που ήταν πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και τώρα είμαστε μόλις έναν. Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται, οι παίκτες, εγώ, η διοίκηση, ο κόσμος, να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και να πάμε δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «κίτρινων», ο οποίος πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όσο κρίσιμο ήταν το προηγούμενο παιχνίδι (ΠΑΣ Γιάννινα), άλλο τόσο είναι αυτό. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε. Χάσαμε την ευκαιρία στα Ιωάννινα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θα είμαστε καλύτερα όταν θα έρθουν και τα παιδιά που λείπουν. Πρέπει να δουλεύουμε και να μην κοιτάμε πίσω. Θα πρέπει όλοι μαζί να φέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει, δεν παίζουμε, βέβαια, μόνο εμείς, παίζουν και άλλοι. Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αλλάξει πέντε προπονητές. Ό,τι κριτική είναι να κάνετε, κάντε την σε μένα. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια, τα παιδιά πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό και για μας αυτήν τη στιγμή είναι οι καλύτεροι παίκτες. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι λάθη έγιναν έως τώρα».

Όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τη διαιτησία. Είναι ντροπή να μιλάμε για τη σωτηρία του Άρη, αλλά σε αυτήν τη θέση βρισκόμαστε. Ο καλύτερος παίκτης του Άρη, αυτήν τη στιγμή, είναι ο κόσμος του. Εκεί έχουμε τη διαφορά από τις άλλες ομάδες που κινδυνεύουν. Πρέπει εμείς να δώσουμε δύναμη και πίστη στον κόσμο. Αν κερδίσουμε τον Πανθρακικό, σωθήκαμε».

Για τον Νταβίντ Αγκάνθο ανέφερε: «Έχει κάνει τη διαφορά. Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Είναι λίγο νευρικός στο γήπεδο, δεν ξέρετε, όμως, τι τραβάει μέσα στο παιχνίδι με τις κλοτσιές που δέχεται. Ακόμη και στην προπόνηση παθιάζεται. Η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια μου αρέσει, αν και είχα ακούσει διάφορα πράγματα. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του και δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με ό,τι έγινε στο παρελθόν. Έχει καταλάβει ότι τον χρειαζόμαστε, σίγουρα θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να είναι πιο ήρεμος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας ανέφερε: «Το να κερδίσουμε τον Πανθρακικό και το να εξασφαλίσουμε στο τέλος την παραμονή μας δεν είναι κάτι το φοβερό. Το αυτονόητο θα είναι. Ούτε θα πανηγυρίσουμε, ούτε τίποτα. Θέλουμε τις νίκες που χρειάζονται για να κερδίσουμε και θα έχουμε πετύχει το αυτονόητο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ο Άρης να πανηγυρίσει την παραμονή του».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης