Ανασύνταξη δυνάμεων στον Άρη εν όψει του καθοριστικού αγώνα με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Σούλη Παπαδόπουλο να δίνει διήμερο ρεπό στους παίκτες, σε μια κίνηση αποφόρτισης, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το θετικό για τους «κίτρινους» είναι ότι θα έχουν δύο σημαντικές επιστροφές, αφού οι Ανδρέας Τάτος και Νούνο Κοέλιο εξέτισαν τις ποινές τους. Όσον αφορά τον Πορτογάλο έχει και δεύτερο παιχνίδι να εκτίσει, κάτι που θα γίνει στο ματς της 28ης αγωνιστικής, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα δεδομένη θα είναι η απουσία του Ηρακλή, ο οποίος υπέστη θλάση και θα λείψει για 20 μέρες από τους αγωνιστικούς χώρους. Την ίδια στιγμή όμως στα «πιτς» βρίσκεται και ο Ρούμπεν Πουλίδο, κάτι που σημαίνει ότι μοναδικός διαθέσιμος αμυντικός είναι ο Παπαζαχαρίας. Ο Ισπανός αμυντικός θα δώσει… μάχη με το χρόνο για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, αλλά με δεδομένο ότι θα έχει μπροστά του μια επιπλέον εβδομάδα, λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Βοσνία, θα έχει την ευκαιρία ν’ αποθεραπευτεί.

Επίσης πιθανή είναι και η επιστροφή του Νίκου Ψυχογιού, που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης