Μια Ελβετίδα παραθερίστρια 39 ετών φέρεται να βιάστηκε από οκτώ Ινδούς, οι οποίοι επιτέθηκαν στην ίδια και στον σύζυγό της στην κεντρική πολιτεία Μάντια Πραντές, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η επίθεση σημειώθηκε σε χωριό κοντά στην πόλη Ντάτια αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τον τοπικό διοικητή Κ.Σ. Σολάνκι. Το ζευγάρι ταξίδευε με ποδήλατα από τη φημισμένη για τους ναούς της πόλη Όρτσχα προς τη Σεόντα, όταν σταμάτησαν σε παραθεριστικό κάμπινγκ για να περάσουν τη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οκτώ άνδρες επιτέθηκαν στο ζευγάρι με ξύλινα ραβδιά, ξυλοκόπησαν τον άνδρα και βίασαν τη σύντροφό του, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώτος» δήλωσε ο Σολάνκι και πρόσθεσε ότι η ομάδα των κακοποιών επιπλέον τους λήστεψε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της κοντινής πόλης Γκουάλιορ, όπου οι πρώτες εξετάσεις επιβεβαίωσαν την εκδοχή του βιασμού, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές. 

Ο Σολάνκι δήλωσε πως οκτώ άνδρες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται αναφορικά με το συμβάν, ενώ η αναζήτηση των δραστών συνεχίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έξαρση των περιστατικών βιασμού στην Ινδία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, ιδίως μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης στην πρωτεύουσα της χώρας τον περασμένο Δεκέμβριο, που είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατό της.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης