Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας συνεχίζει τις σημαντικές ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στο πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας και απλώνει εκ νέου αλυσίδα προστασίας και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία, ενισχύοντας το εμπόριο διανομής αγαθών πρώτης ανάγκης από τους παραγωγούς απευθείας στους πολίτες.

Με πρωτοβουλία της αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων κας Ρένας Μόσχου εδώ και αρκετές Κυριακές έχει στηθεί πρότυπο παζάρι χωρίς μεσάζοντες, στο οποίο οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας μπόρεσαν να προμηθευτούν προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Κάτι ανάλογο θα πραγματοποιηθεί και την προσεχή Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 10.00, επί της Εμμανουήλ Μπενάκη (έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεκάδες παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανακούφιση των πολιτών και, ιδιαίτερα, όσων ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Καταβάλλεται προσπάθεια αυτό το πρότυπο παζάρι κατά κάποιο τρόπο να θεσμοθετηθεί και κάθε Κυριακή να γίνεται η συνάντηση παραγωγών και κοινωνίας και να αποκλειστούν οι μεσάζοντες, οι αεριτζήδες και οι καιροσκόποι από την παραγωγική διαδικασία και αποτελεί τιμή και χαρά που όλο και περισσότεροι παραγωγοί ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας» σημειώνεται


Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938119864
Αντιδήμαρχος Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Οικονομάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης