Είδαν και απόειδαν οι Αρχές της Ινδίας με την αλματώδη δημογραφική αύξηση του πληθυσμού που δημιουργεί πλήθος προβλημάτων ειδικά στην οικονομία της χώρας και αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τα «μεγάλα» μέσα.

Έτσι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τις ιδιότητες της τηλεόρασης στο να… σκοτώνει τον έρωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με εισήγηση του υπουργού Υγείας και Οικογενειακής Πρόνοιας της χώρας, Ghulam Nabi Azad, θα γίνουν προσπάθειες να φτάσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια στις αχανείς επαρχίες της Ινδίας, ώστε να μειωθεί το νυχτερινό… πάθος των κατοίκων μέσω της παρακολούθησης τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ο Azad δήλωσε: «Αν υπάρχει ηλεκτρικό σε κάθε χωριό, τότε οι άνθρωποι θα βλέπουν τηλεόραση μέχρι αργά το βράδυ και μετά θα πέφτουν για ύπνο. Δεν θα έχουν την ευκαιρία να… κάνουν παιδιά, αφού όπου δεν υπάρχει ηλεκτρικό, δεν έχεις τι άλλο να κάνεις από το να κάνεις παιδιά»!

Ο πληθυσμός της Ινδίας έχει τριπλασιαστεί από το 1947 και υπολογίζεται πλέον στα 1,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους, ενώ ο ρυθμός αύξησης του πληθυσμού φτάνει στο 1,6% το χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει ότι το 17% των ανθρώπων που γεννιούνται κάθε χρόνο στον πλανήτη είναι Ινδοί, τη στιγμή που η έκταση της χώρας δεν αποτελεί ούτε το 3% της ξηράς του πλανήτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης