Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προτείνει το Ν. Ανδρουλάκη για τη θέση του γραμματέα στη συνεδρίαση της Κεντρική Πολιτική Επιτροπής την Πέμπτη, η οποία πρόκειται να εκλέξει και το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος. Ο κ. Ανδρουλάκης 34 ετών, αναδείχτηκε πρώτος σε ψήφους στην ΚΠΕ και έχει προκαλέσει την αντίδραση ορισμένων τάσεων στο κόμμα αλλά κυρίως έχει διχάσει το επιτελείο του κ. Βενιζέλου.

Ο κ. Βενιζέλος εκτιμά ότι το κόμμα εξέφρασε μέσω των ψηφοφοριών τη βούλησή του για ανανέωση, όμως οι αντίπαλοι του κ. Ανδρουλάκη αναζητούν άλλον υποψήφιο, αφού δεν θεωρούν ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τόσο κομβικό ρόλο και να αποφασίζει για τα σημαντικά ζητήματα της παράταξης. Άλλοι πάντως κάνουν λόγο για αντίσταση του ΠΑΣΟΚ στην ανανέωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν αναμονή των χειρισμών του Ε. Βενιζέλου, που θα πρέπει να συνθέσει όλες τις απόψεις, ο υποψήφιος γραμματέας δηλώνει ότι έχει σκοπό να ενώσει και όχι να διαιρέσει, ωστόσο ο χαρακτήρας του είναι συγκρουσιακός και θα χρειαστεί να αποδείξει έμπρακτα τις προθέσεις του.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης