Σε μια αναμέτρηση με φόντο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να είναι στην καταδίωξη του Παναθηναϊκού (15.00-NS1).

Οι ακρίτες μετά το σπουδαίο διπλό στη Λιβαδειά, καλούνται να δώσουν συνέχεια. Πάντως ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βάλλας και Πρίττας, καθώς και οι τιμωρημένοι Φλίσκας και Κομεσίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Γούτας, Σάντος, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Τριάδης, Τσαμούρης.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, για ένα ακόμη παιχνίδι, τον Καρίμ Φεγκρούς, καθώς ο Αργεντινός γκολκίπερ έχει χάσει πολλές προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος. Την θέση του στην αρχική σύνθεση θα πάρει ο Μπαμπανιώτης, ο οποίος αγωνίζεται βασικός στα τελευταία παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Ρουμπολάκου, Πάντος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Τζιμόπουλος, Ιλιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης