Εάν είσαστε σεμνοί και δεν ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα, σας ζητούμε προκαταβολικά να «κλικάρετε» άλλο θέμα. Διότι η αγγλική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» έψαξε και βρήκε 10 παράξενες – αλλόκοτες – μοναδικές ιστορίες μακριά από τα καθιερωμένα.

Στόχος να ξεπεράσει τη Ρωσίδα γυμνάστρια, Τατιάνα Κοζεβνίκοβα, η οποία σήκωσε 14 λίμπρες με το… αιδοίο της! Για την ακρίβεια δύο πεπόνια, συνολικού βάρους 6 κιλών 342 γραμμαρίων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν αρχίσετε να σταυροκοπιέστε, δείτε τι άλλα… φρούτα βρήκαν:

10. Τα περισσότερα τατουάζ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 78χρονος Τομ Λέπαρντ και η 76χρονη Βάρλεϊ έχουν τα περισσότερα τατουάζ παγκοσμίως. Τα σώματά τους είναι πλήρως καλυμμένα με δεκάδες σχέδια!

9. Τα μακρύτερα πόδια

Η 41χρονη Ρωσίδα Σβετλάνα Παντρακόβα είναι η γυναίκα με τα πιο μακριά πόδια στον κόσμο. Με μονάδα μέτρησης τα… πόδια, είναι 4 πόδια και 3 ίντσες.
Για να το αντιληφθείτε μιλάμε για πόδια μήκους 134 εκατοστών. Όπως ήταν λογικό, με συνολικό ύψος 1,95 έπαιξε και μπασκετάκι στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

8. Το μεγαλύτερο στήθος

Η Άνι Χόκινς Τέρνερ είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Σε μονάδα μέτρησης στηθόδεσμου: 102ΖΖΖ .
Κάθε στήθος είχε ζυγιστεί και έφτανε τα 25 κιλά!
Μάλιστα έγινε γνωστή στο κόσμο της μόδας με το ψευδώνυμο Νόρμα Στιτζ!

7. Το μεγαλύτερο πέος

Ο 41χρονος Αμερικανός Γιόνας Φάλκον μπορεί να υπερηφανεύεται για το… μόριο του, το οποίο έχει ξεφύγει (είναι αλήθεια) από την έννοια του μορίου! Δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο του Σαν Φραντσίσκο γιατί θεωρούσαν ότι οπλοφορούσε.
Όταν κατέβασε το παντελόνι του, είδαν το πέος του, το οποίο μετρήθηκε 20 εκατοστά. Όσοι (άνδρες) χαμογελάσατε, θεωρώντας ότι δεν απέχετε πολύ, σας ενημερώνουμε ότι ήταν σε χαλαρή κατάσταση, διότι σε στύση οι επίσημες μετρήσεις αναφέρουν ότι φτάνει τα 34 εκατοστά.

6. Ο ψηλότερος γάιδαρος

Το περίεργο δεν έχει να κάνει την κυρία, πάνω στα σανό, αλλά με τον γάιδαρο, αφού είναι ο ψηλότερος παγκοσμίως. Ο Ρομίλους βλέπει τον κόσμο από τα 172 εκατοστά και είναι λογικό να είναι υπερήφανοι γι’ αυτόν οι ιδιοκτήτες του στο Τέξας.
Καμία σχέση με τον… γαϊδαράκο που τραγουδούσε κάποτε η Αλίκη.

5. Οι περισσότερες επεμβάσεις αισθητικής

Ήταν κάποτε μια συμμαθήτριά σας, που την κοροϊδεύατε και θεωρούσατε ότι δεν θα βρει ποτέ… άνδρα; Μην παίρνετε και όρκο, διότι μπορεί να τη δείτε στο… reunion και να σας τρέχουν τα σάλια!
Η 57χρονη Σίντι Τζάκσον έχει κάνει 52 επεμβάσεις λεπτής χειρουργικής από το 1987, ξοδεύοντας 62.000 λίρες. Η πρώην ποπ τραγουδίστρια, θεωρούσε τον εαυτό κακοφτιαγμένη και έτσι αποφάσισε να επέμβει…

4. Η μακρύτερη γλώσσα

Η 21χρονη Σανέλ Πάπερ είναι αυτού που λέμε… γλωσσού. Όχι η κοπέλα δεν είναι πολυλογού, αλλά έχει στην κυριολεξία την μακρύτερη γλώσσα. 9,75 εκατοστά.
«Όσοι με βλέπουν το μυαλό τους πάει στο πονηρό» λέει η Αμερικανίδα, με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

3. Τα περισσότερα πίρσινγκ

Ο 47χρονος Ελέιν Τζάκσον έχει μόλις 7.000 μπιχλιμπίδια στο σώμα του και όπως αντιλαμβάνεστε δεν τα βγάζει ούτε όταν πηγαίνει για ύπνο. Το πρόβλημα είναι ότι συνολικά ζυγίζουν 3 κιλά, οπότε όταν πέφτει για… νανάκια, έχει ένα βάρος στο κεφάλι (και όχι μόνο).
Πάντως για όσους ανησυχούν, ο άνθρωπος είναι νοσοκόμος. Τώρα πως αντιδρούν οι νοσηλευόμενοι; Ε, δεν παίρνουμε και όρκο, αλλά δεν αποκλείεται να γίνονται μονομιάς περδίκια!

2. Οι μακρύτερες τρίχες αυτιών

Τώρα εάν χρειαστούμε και χτένες για τα αυτιά, μάλλον θα πρέπει να… πηδηχτούμε από τα παράθυρα που έλεγε και ο Λεβέντης. Ο 80χρονος Γκρόσερ Ραντχακάντ Μπαϊτζπάι δεν έχει κόψει ποτέ τις τρίχες από τα αυτιά του και αυτές έφτασαν τα 13,3 εκατοστά.
Τώρα εάν δεν ακούει τι του φωνάζει η γυναίκα του, μην ρωτάτε τα πως και τα γιατί!

1. Η σκληρότερη κλωτσιά στη βουβωνική χώρα

Η Κίρμπι Ρόι θα έχει να λέει ιστορίες στα παιδιά του και στα εγγόνια του για την ανθεκτικότητά του. Τώρα εάν τον ρωτάνε σε τι, μάλλον θα πρέπει να σκαρφίζεται ένα ωραίο σενάριο. Διότι ο άνθρωπος είναι ρέκορντμαν αντοχής σε κλωτσιά στη βουβωνική χώρα, με ταχύτητα 22 μιλίων!

Ε, αυτό που έχουμε να πούμε εμείς, είναι ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά…

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης