H UEFA αποφάσισε να μην προχωρήσει σε πειθαρχικές κυρώσεις κατά του Ρίο Φέρντιναντ, για την ενέργειά του να χειροκροτήσει ειρωνικά το διαιτητή του αγώνα ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Τσουνεΐτ Τσακίρ, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

Ο έμπειρος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δυσαρεστημένος με την απόφαση του Τούρκου ρέφερι να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Νάνι στο 56ο λεπτό, ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν τελικά με 2-1 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που σε συνδυασμό με την αποβολή-φάντασμα του Πορτογάλου μέσου, εκνεύρισε πάρα πολύ τον Άγγλο αμυντικό των «μπέμπηδων». Η UEFA, όμως, μετά την αξιολόγηση της έκθεσης του διαιτητή αποφάσισε να μην «τραβήξει» περισσότερο την υπόθεση.

«Από τα όσα έγραψε ο διαιτητής δεν προκύπτει κάτι και δεν θα προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, εκτός από τις προβλεπόμενες κυρώσεις εναντίον του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποβλήθηκε», τόνισε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόβλημα με τον Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, κάτι που δεν προβλέπεται στους κανονισμούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης στη συνέντευξη Τύπου δεν προσήλθε κάποιος από τους ποδοσφαιριστές, οπότε δεν αποκλείεται να «επέμβει» η πειθαρχική επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης