Μάγκας δεν είναι όποιος έχει τα μάτια του ανοικτά και πραγματικά γνωρίζει. Έχω εργαστεί ως μπουφετζής και μπάρμαν πάνω από οχτώ συνολικά χρόνια και σε μαγαζιά πολύ μεγάλης χωρητικότητας, στην Αθήνα, στον Πειραιά και στα νησιά μας. Έχω προσωπικά ανοίξει δυο καφέ, ένα στο Κολωνάκι και ένα στο Ν. Ψυχικό και τα δυο περίπου στα δικά σου τα τετραγωνικά.

Ξέρω πολύ καλά πως 1 κιλό εσπρέσο βγάζει 200 καφέδες, απαιτεί 5 γραμμάρια για κάθε δόση και το διπλάσιο για το φρέντο αν δεν κάνεις το “νέο” κόλπο: Φρέντο μονό και φρέντο διπλό.!!! Δεν ήξερα, έμαθα, πλήρωσα και έμαθα, έχω δουλέψει για άλλους αλλά και για τον εαυτό μου αρκετές και δύσκολες ώρες με πολλές απαιτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραμένεις πολύ εριστική νομίζοντας πως μόνο εσύ δουλεύεις πολλές ώρες κλπ… μην φας έχει γλάρο! Όπως και εγώ τότε έτσι και εσύ τώρα ήθελες μια μπίζνα με εύκολο κέρδος και χωρίς πολλά πολλά, αυτό είναι το καφέ! Το καφέ δίνει καθημερινά μετρητά και πουλάει προϊόν μιας απαραίτητης συνήθειας με ποσοστό κέδρους τεράστιο, αγγίζει και το 1.000 % σε αρκετές περιπτώσεις. Για άνοιξε ένα μανάβικο να δεις τα ζόρια! Να ξυπνάς χαράματα και να έχεις περιθώριο κέρδους 20% και να δεν το πουλήσεις να το πετάς κιόλας!!!! Αν δεν, μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου γιατί όπως προείπα θα χτυπήσουμε όλοι τις φραμπεδούμπες στο σπίτι μας (όπως είπες) και θα ψάχνεις να συμπληρώσεις ένσημα. Κρίμα.

Πάνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης