Είναι 33 ετών και πέτυχε την πρωτιά σε σταυρούς για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης, προέρχεται από τη Νεολαία και είναι χρόνια στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπουδές

Είναι διπλωματούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος τίτλου του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Υλικά και Περιβάλλον». Επίσης, είναι υποψήφιος διδάκτορας Φιλοσοφίας.

Επαγγελματική δραστηριότητα

Εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός και διδάσκει ως ωρομίσθιος στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.. Παράλληλα, διαχειρίζεται μια μικρή τουριστική μονάδα.

Πολιτικές-κοινωνικές δραστηριότητες

Από το 1997 συμμετέχει ενεργά στη φοιτητική παράταξη της Π.Α.Σ.Π. Ξάνθης και στο προεδρείο του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1999 εκλέγεται γραμματέας της ΠΑΣΠ Ξάνθης, ενώ διετέλεσε μέλος της Συγκλήτου του Δ.Π.Θ. τα έτη 2000-2002.

Παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία του, δραστηριοποιείται πολιτικά.

– το 2001 εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, συμμετέχει στο Γραφείο Σπουδάζουσας Π.Α.Σ.Π. Α.Ε.Ι.

– το 2006 εκλέγεται στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ως εκπρόσωπος του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης

– το 2007 εκλέγεται μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

– το 2008, στο 8ο Συνέδριο του Κινήματος, εκλέγεται μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και κατόπιν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Η σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013, 09:25

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης