Το αθηναϊκό clasico ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 19.30 (NOVA 1) στο ΟΑΚΑ -με τυπικά γηπεδούχο την Ένωση- και μολονότι η συγκεκριμένη «μονομαχία» τους δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, ωστόσο είναι εξαιρετικά κρίσιμη και για τις δύο ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μία, η ΑΕΚ, έπειτα από δύο αγωνιστικές μακριά από τις νίκες, επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στις επιτυχίες, προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Βέβαια, το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στην ομάδα του Λίνεν, μετά το νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Φουρτάδο, ο οποίος γρονθοκόπησε στη χθεσινή προπόνηση τον Κορδέρο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο σημερινό ματς τον τραυματία Βλάχο και τους τιμωρημένους Αρκούδα, Φούντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ και φιλοδοξεί να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, προκειμένου να προλάβει το «τρένο» των πλέι οφ.

Το «τριφύλλι», πάντως, θα παραταχθεί στο σημερινό ντέρμπι με μια σημαντική απουσία, καθώς ο πρώτος σκόρερ του, ο Τοτσέ, είναι τραυματίας, κι έτσι ο Φάμπρι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Γιόκιν Εσπάρθα στην κορυφή της επίθεσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης