Στις νίκες επέστρεψε το Σάββατο ο Ατρόμητος, μετά από τρεις διαδοχικές «λευκές» ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα του Αναστόπουλου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανθρακικού με 1-0 σκορ, για την 24η αγωνιστική, και έφτασε τους 41 βαθμούς, μειώνοντας στους δύο πόντους τη διαφορά της από τον τρίτο, ΠΑΟΚ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος στο 38ο λεπτό. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Περιστεριωτών στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο τερματοφύλακας τους, Βέλιμιρ Ράντμαν, που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε εντολή στους παίκτες του να πιέζουν ψηλά τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ματς, κάνοντας δύσκολη τη ζωή της ομάδας του Δερμιτζάκη, που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση ανήκε στους φιλοξενούμενους, που «άγγιξαν» το 0-1 στο 17ο λεπτό με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη, που απέκρουσε ο Βρονταράς.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 38ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ οι Ταυλαρίδης και Φυτανίδης έπαιξαν «βόλεϊ» στην περιοχή του Πανθρακικού και η μπάλα έφτασε στον Μάντζιο, ο οποίος γύρισε το σώμα του και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Με μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος: το πλασέ του Μπρίτο βρήκε το δοκάρι του Βρονταρά κι ο Πανθρακικός απέφυγε να βρεθεί από νωρίς… εκτός αγώνα. Από κει κι έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο διάστημα 52′-54΄ έφτασαν δύο φορές «μια ανάσα» από την ισοφάριση. 

Ο Βαϊρουά στην πρώτη φάση νικήθηκε την τελευταία στιγμή από το Ράντμαν, ενώ και πάλι ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στην επόμενη φάση έσωσε την εστία του μετά το ανάποδο ψαλίδι του Βαϊρουά. Στις καθυστερήσεις ο Ράντμαν έσωσε ξανά την εστία του, αποκρούοντας εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ, και πάλι από τον Βαϊρουά.

Κίτρινες: Σαρακατσάνος – Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Βαϊρουά, Τζανής (66΄ Μίνγκας), Λουσέρο (78΄ Κοντογουλίδης), Μπαϊκαρά, Ντιόγκο, Λαδάκης (66΄ Καστσελάν), Παπαδόπουλος, Σερφά

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Ουντότζι (82΄ Σουμπίνιο), Φυτανίδης, Μπρίτο (79΄ Ναπολεόνι), Επστάιν (67΄ Επστάιν), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης