Τον Lucas Daniel Antonio Wilchez προσέθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου μέσου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Wilchez την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίζονταν στην Talleres de Cοrdoba, ενώ έχει αγωνιστεί στην Estudiantes, τη San Martin (SJ) και την Tigre.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Τρίπολης αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Lucas Daniel Wilchez, ο οποίος αγωνίζεται, τόσο στη θέση του αριστερού χαφ, όσο και ως οργανωτής του παιχνιδιού. Ο παίκτης αποτελούσε τον διακαή πόθο της ομάδας, η οποία τον «έδεσε» με συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο Wilchez γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1983 στο Λα Πλάτα, έχει ύψος 1.72 και ζυγίζει 65 κιλά. Στον Αστέρα ήρθε από την Talleres Κόρντομπα (29 συμ/χες-3 γκολ), στην οποία είχε υπάρξει συμπαίκτης με την άλλη φετινή μεταγραφή του Αστέρα, τον Sebastian Bartolini, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Estudiantes (16 συμ/χες), στην Tigre (51 συμ/χες-4 γκολ) και στην San Martin (26 συμ/χες-1 γκολ)».

Εντωμεταξύ, ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των Αρκάδων. Αύριο οι παίκτες του Αστέρα έχουν ρεπό, ενώ το πρωί της Δευτέρας η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης