Η Ελλάδα είναι παραγωγός βαμβακιού .Παράγει περίπου 1.200.000 τόνους βαμβάκι, από αυτό παράγουν περίπου 80.000 τόνους βαμβακέλαιου. Κάποτε τα καταστήματα τροφίμων είχαν στα ράφια τους βαμβακέλαιο (πολύ βαμβακέλαιο). Τώρα δεν βλέπω πουθενά. Πού πάει το βαμβακέλαιο ? Tι τρώμε επιτέλους? Για να πάρετε μια ιδέα που πάει το βαμβακέλαιο στο http://www.kafpap.gr/Greece/KafPapGrElaio.htm και επιλογή “Καθιερωμένες χρήσεις του Βαμβακελαίου” θα μάθετε και δεν θα τα έχετε μάθει όλα. Ο καταναλωτής δεν πρέπει μόνο να εξετάζει την τιμή αλλά και την ποιότητα.

Ιμόλαος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης