Πολύ κακό για το τίποτε με την «επίμαχη» φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα που απαθανατίστηκε να κοιτά με «λάγνο βλέμμα» μια καλλίπυγο νεαρή κατά τη διάρκεια της ομαδικής φωτογράφισης στο περιθώριο της συνόδου της G8.

Η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου καθώς αφενός τα μέσα ενημέρωσης «ψοφάνε» για κάθε είδους σκάνδαλο και αφετέρου ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το δημοφιλές δημόσιο πρόσωπο που είναι “αγνός” – ακόμη-  στα παραπολιτικά και κουτσομπολίστικα σκάνδαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχική εντύπωση ήταν – εξ αιτίας του στοπ καρέ- ότι ο Ομπάμα «συνελήφθη» να κοιτά με  αδιάκριτο βλέμμα τα καλοφτιαγμένα οπίσθια μίας νεαρής Βραζιλιάνας.

Ο Ομπάμα είχε μάλιστα και την «αμέριστη οπτική συμπαράσταση» του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Τα φαινόμενα όμως πολλές φορές- τελικά και σε αυτή- απατούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC έδειξε ολόκληρη την επίμαχη στιγμή σε βίντεο και όχι σε στοπ καρέ που επί της ουσίας «βγάζει λάδι τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος προφανώς θα γλιτώσει την κρεβατομουρμούρα της Πρώτης Κυρίας, Μισέλ Ομπάμα.

Ο Ομπάμα ουσιαστικά στρέφει το βλέμμα του προς την πλευρά της νεαρής Βραζιλιάνας με σκοπό να βοηθήσει μια άλλη κοπέλα να κατέβει τα σκαλιά.

Για την ιστορία, η καλλίπυγος νεαρή ονομάζεται Μαγιάρα Ροντρίγκες Ταβάρες είναι μόλις 17 ετών και ενεργό στέλεχος που μάχεται υπέρ της καλύτερης ζωής των ανθρώπων, οι οποίοι ζουν στις περίφημες φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Παρεμπιπτόντως είναι πραγματικά υπέροχη…

Όσο για τον Σαρκοζί και το σαρδόνιο χαμόγελο στη φωτογραφία μάλλον έχει «λερωμένη τη φωλιά του».

Ενώ ο Ομπάμα βοηθά τη κοπέλα να κατέβει το σκαλί της σκηνής αυτός «στοχεύει» με το βλέμμα του τα οπίσθια της νεαρής Βραζιλιάνας.

Μάλλον πρέπει να πάρει το λόγο η Κάρλα Μπρούνι, που στο τέλος- τέλος κύριε Σαρκοζί δεν υπολείπεται ωραίων οπισθίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης