Mια ιστορία απίστευτης βαρβαρότητας αρχίζει να ξετυλίγεται στην υπόθεση που ερευνά η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και αφορά σε ένα 12χρονο αγοράκι το οποίο βρέθηκε να περιφέρεται μονάχο του στο δρόμο.

Το αλβανικής καταγωγής αγοράκι εντοπίστηκε από περαστικούς να περιφέρεται μόνο του σε δρόμο της συνοικία Χαλέπας και όπως αργότερα το ίδιο δήλωσε, έφυγε από το σπίτι του με τη θέλησή του επειδή «το έδερναν οι γονείς του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρέμβαση όμως της Αστυνομίας αποδείχτηκε καταλυτική αφού, όπως προέκυψε, ο άτυχος μικρός τελικά υφίστατο πολύ χειρότερα από αυτά που αρχικά περιέγραψε. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο σπίτι του βρήκαν μια αλυσίδα μήκους 10 μέτρων και κλειδωμένη με λουκέτο, με την οποία, σύμφωνα με την εκ των υστέρων μαρτυρία του παιδιού, το έδεναν οι γονείς του.

Μετά και από αυτό το φρικτό εύρημα συνελήφθη ο 46χρονος πατέρας του, η 43χρονη μητέρα του αλλά και ο 21 ετών αδερφός του.

Το παιδί βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη ενώ παράλληλα πρόκειται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί τόσο το μέγεθος όσο και το εύρος της κακοποίησης την οποία έχει υποστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια : Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης