ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, στα αγαπημένα παιδιά που δουλεύουν αδιάκοπα στην σύνταξη του site και με ανέχονται, όταν ξημερώματα τους τηλεφωνώ για να «ανεβάσουν» τα «νέα του μπικουτί». Θα μου πείτε πού είναι το περίεργο… Τα ωράρια που δουλεύουν οι δημοσιογράφοι είναι αδυσώπητα, ιδίως όταν εργάζονται σε ένα site, τόσο ενημερωτικό όπως η Ζούγκλα, όπου, με υπεράνθρωπες προσπάθειες καλύπτουν όλα τα έκτακτα γεγονότα και ταυτόχρονα έχουν μια «παθιασμένη κομμώτρια» να τους καλεί, ενώ φωτιές, σεισμοί και καταποντισμοί είναι σε εξέλιξη, με σκοπό να τους θυμίσει ότι έχει στείλει «μπικουτί»!!!

Σήμερα λοιπόν, εξαιτίας του ότι έχω γενέθλια θέλω να τους στείλω μια μεγάλη αγκαλιά, για την ευγένεια, την υπομονή, την καλή πρόθεση και την επαγγελματικότητα που τους κάνει έναν, έναν ξεχωριστά να έχουν αναπτύξει μια σχέση τέτοια μαζί μου, που τους χρωστώ κάτι που εγώ θεωρώ πολύτιμο! Να έχουν τη δυνατότητα να χαίρονται τις στιγμές τους και να δίνουν σημασία στην κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική, γιατί είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H EYH ΔΡΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ 

Νομίζω ότι η Δέσπω Διαμαντίδου, ως δεσμοφύλακας ήταν λίγο πιο γλυκομίλητη από την Εύη στην εκπομπή της Ελεονόρας. Εκεί φυσικά, ήταν καλεσμένη για ένα θέμα της απολύτου ειδικότητάς της, ως στιχουργού. Την επιλογή του τραγουδιού του Αγάθωνος για τον διαγωνισμό.

Η θέση της στιχουργού ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ. «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατάλαβα! Μετά το Ζάλογγο, το Κιούγκι, την έξοδο του Μεσολογγίου, τους 300 του Λεωνίδα, την αντίσταση του Παπαφλέσσα, τη μάχη της Κρήτης και άλλα πολλά που τα έβαλα, ως γεγονότα τουρλού, εμπέδωσα σε μια εκπομπή, όπου από θαύμα δεν μπάτσισε η Εύη την Τζωρτζέλα ή τον Σπύρο, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ λέγεται ΑΓΑΘΩΝΑΣ.

Ποιος Γλέζος και ποιος Σάκης Καράγεωργας… Εμείς αντιμετωπίζουμε το ΔΝΤ με το τραγούδι του ΑΓΑΘΩΝΑ, ο οποίος, μια χαρά παλληκάρι είναι και μπράβο για την επιμονή και την επιμονή του για διάκριση!!!!!!

Αλλά ότι το τραγούδι που θα στέλναμε θα είχε να κάνει με την οργή μας στο χαράτσι και στα φορολογικά, δεν μου είχε κόψει να το φανταστώ. Να γιατί χρειάζονται οι ειδικοί επιστήμονες στις εκπομπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΤΕΡΠΕΤΑΚΛΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Σαν κουρνιαχτός μου έρχεται η πληροφορία ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ!!!!!
Στην αρχή το πήρα σαν πρωταπριλιάτικο… Μετά άρχισε η είδηση να φουντώνει. Τον Θείο Γιώργο δεν τον παίρνω τηλέφωνο, γιατί θέλω και εγώ να εκπλαγώ από κάτι σε αυτή την ζωή… Έχω γίνει τόσο πια… πώς να το γράψω, σαν λοβοτομημένη που ό,τι και να μάθω δεν μου δημιουργεί καμία έκπληξη , πλην του να βρεθεί ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

ΓΙΑΤΙ η θεία ΑΣΗΜΟΥΛΑ μου τηλεφώνησε αναζητώντας τον Γιάννη Λάτσιο για ακόμη μια φορά…
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ !!!!!

Νομίζω ότι η οργή της Θείας όταν κόβεται η προβολή του Σουλεϊμάν, μπροστά στα κερατώματα που έτρωγε η ΗΡΑ από τον ΔΙΑ, είναι τόνους μεγαλύτερης έντασης!!!!

Αν ο Λάτσιος νιώσει μια ατονία, μια κομμάρα, μια ανημποριά, να ψάξει να βρει πολύ καλή ξεματιάστρα .
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης