Ο Nicolas Sarkozy αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο ερωτευμένος είναι με την τρίτη σύζυγό του, αφού δε δίστασε να ονομάσει το «καμάρι» της γαλλικής αεροπλοΐας, αξίας 58 εκατομμυρίων ευρώ, «Carla».

Ο Sarkozy πέρυσι αψήφησε την οικονομική ύφεση και αγόρασε νέα αεροσκάφη, που κόστισαν συνολικά 280 εκατομμύρια ευρώ. Ανάμεσα σε αυτά, συμπεριλαμβανόταν και το εν λόγω Airbus, που είναι το μεγαλύτερο αεροπλάνο που μεταφέρει Ευρωπαίο ηγέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα επάνω στο τεράστιο Dassault Falcon 7X αναγράφεται το όνομα «Carla One» με λαμπερά γράμματα. «Είναι ένα πολύ όμορφο αεροσκάφος και πήρε το όνομα της γυναίκας του προέδρου», είπε πηγή από τη βάση Villacoublay κοντά στο Παρίσι. Το εσωτερικό του «Carla» είναι διακοσμημένο με δέρμα και ξύλο, ενώ τα βασικά του χρώματα είναι αυτά της γαλλικής σημαίας, κόκκινο- άσπρο- μπλε.

Ο Sarkozy σχεδιάζει ακόμα να αγοράσει ένα Airbus A330- 200, που είναι ακόμα μεγαλύτερο από το προηγούμενο, αλλά μικρότερο από αυτό που μεταφέρει τον Barack Obama, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα Boeing 747 – 200. To νέο αεροπλάνο θα έχει γραφεία και γραμματέα, αίθουσα συνεδρίασης για 12 ανθρώπους, 60 επιβατικές θέσεις, κρεβατοκάμαρα και ιδιωτικό μπάνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης