Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

200 παραστάσεις «Κατάδικός μου» στο θέατρο Διάνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αιχμηρή κωμωδία «Κατάδικός μου» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη συμπληρώνει 200 παραστάσεις στο θέατρο Διάνα και οι συντελεστές της παράστασης το γιορτάζουν. Κι αυτή τους τη χαρά θέλουν να τη μοιραστούν με τους θεατές!

Έτσι, για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου το εισιτήριο προσαρμόζεται στα 15 ευρώ, για όλους εσάς που θα προσέλθετε εκείνη τη μέρα, στις 20.00, καθώς πριν από την έναρξη της παράστασης θα πραγματοποιηθεί ειδική ολιγόλεπτη εκδήλωση με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Μια πρωτοβουλία της Ελένης Ράντου αλλά και όλων των συντελεστών της παράστασης με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για τη δύσκολη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Κατάδικός μου» είναι ένα σύγχρονο έργο και μια παράσταση που το κοινό αγάπησε και καταξίωσε, γιατί μίλησε στις καρδιές όλων μας για τον Πόνο της απώλειας, τον Πόνο της αποξένωσης,
Πόνο που διαχειρίζονται χρόνια τώρα μέσα από το έργο τους οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».
 
Με αυτήν την ευκαιρία, λοιπόν, οι συντελεστές της παράστασης «Κατάδικός μου» λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στηρίξατε δύο χρόνια τώρα, στηρίζοντας κι εμείς με τη σειρά μας το έργο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» και προσφέροντας μέρος των εισπράξεων αυτής της μέρας στο επίπονο έργο τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος
Video art: Ακης Πολύζος
Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ
Ιπποκράτους 7
Τηλέφωνο 210 – 3626596

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης