Ο Κ. Αϊβαλιώτης σχολίασε το δημοσίευμα της «Ζούγκλας» στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης κομπάζει ότι… «τον έσκισε σαν γάτα» κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

«Ήξερα ότι ο Γεωργιάδης με θεωρούσε πάντα… μεγάλη γάτα. Ως «γάτα», λοιπόν, έχω τις αισθήσεις μου τεντωμένες και έτσι άκουσα την απόγνωση της συμπαθητικής κυρίας που χειριζόταν το βράδυ της εκπομπής το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού και η οποία είχε κυριολεκτικά…κοκκινίσει ακούγοντας τους χαρακτηρισμούς δεκάδων τηλεθεατών για τον Άδωνι Γεωργιάδη που υπερασπίστηκε με τόσο πάθος τους διορισμούς στο υφυπουργικό του γραφείο τους οποίους αποκάλυψα με το επίσημο ΦΕΚ. Ενοχλήθηκε σφόδρα ο Αδωνις, όπως φάνηκε και στην εκπομπή, αλλά μιλάμε για ένα κάρο ημέτερους τους οποίους διόρισε στο γραφείο του ως υφυπουργός και τους πληρώναμε όλοι εμείς, κάτι που ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι διέπραξε, την ίδια ώρα που η Ελλάδα αγωνιζόταν να βρει 5 δεκάρες για να βάλει π.χ. βενζίνη στα περιπολικά που κυνηγούν τα μπουμπούκια της εγκληματικότητας», αναφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τελικά ο Άδωνις την πάτησε και μάλιστα εντός έδρας, καθώς και σε αυτό το κανάλι έχει εκπομπή όπου διαφημίζει τα βιβλία που πουλάει, καθώς πιάστηκε με το συγκεκριμένο ΦΕΚ στη «ΦΕΚα με το τυρί»…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης