Νέα τροπή φαίνεται πως πήρε η κόντρα Ντουάιτ Χάουαρντ και Κόμπι Μπράιαντ. Ο πατέρας του σέντερ των Λέικερς κάρφωσε με δηλώσεις του τον σούπερ σταρ της ομάδας αλλά και τον προπονητή. Αφορμή στάθηκαν οι αιχμές του Κόμπι πως ο Χάουαρντ δεν έδειχνε αυταπάρνηση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του στον ώμο.

«Κανείς δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει ο Κόμπι, αλλά το κάνει με λανθασμένο τρόπο. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά ο Ντουάιτ πρέπει να του πει “δέχομαι την άποψή σου, αλλά δεν έχει σημασία. Είμαστε δύο άνδρες στην ίδια ομάδα και πρέπει να είμαστε λογικοί”» τόνισε και στη συνέχεια περιέλαβε τον Μάικ Ντ’ Αντόνι. «Το πρόβλημα είναι ο προπονητής. Πρέπει να βγει μπροστά και να πει “πρέπει να ηρεμήσετε. Θέλουμε να διασφαλίσουμε την ηρεμία της ομάδας”. Ο Ντουάιτ μου φαίνεται πως κοιτάζει τον κόουτς και σκέφτεται “Τι θα κάνεις;”. Ο προπονητής -εκτός από όλα τα άλλα- πρέπει να ασχολείται και με το τι λέει ο Κόμπι. Πρέπει να καθίσουν και να μιλήσουν οι τρεις τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο πατέρας του: «Ο πατέρας μου είναι μεγάλος άνθρωπος. Έτσι αισθάνεται. Ας το αφήσουμε εκεί», ενώ ο Κόμπι με τη σειρά του ανέφερε: «Βαρέθηκα να μιλάω γι’ αυτό το θέμα».

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης