Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 3-1 του ΟΦΗ στην «Τούμπα», σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε 1-0 στο 9’ με τον Περογαμβράκη, όμως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έφτασε στη νίκη με γκολ των Αθανασιάδη (38’), Κατσικά (45’+1’) και Λόρενς (49’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ διαμαρτύρεται για ανατροπή του Περογαμβράκη από τον Ιτάνζ στην περιοχή, ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ των Κρητικών. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ με τη νίκη προσπέρασε τον Αστέρα Τρίπολης που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι παίζοντας άμυνα και «χτυπώντας» με γρήγορες αντεπιθέσεις. Μόλις στο 9’ οι Κρητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, αιφνιδιάζοντας τον ΠΑΟΚ. Από κάθετη του Περογαμβράκη στον Κουτσιανικούλη, ο τελευταίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ιτάνζ, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Μπούρμπος σέντραρε και ο Περογαμβράκης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η ομάδα της Κρήτης θα μπορούσε να σκοράρει και στο 26’. Από κάθετη του Παπάζογλου ο Περογαμβράκης βγήκε απέναντι στον Ιτάνζ, που τον ανέτρεψε, αλλά ο διαιτητής Κύζας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, δείχνοντας κίτρινη στον Μπούρμπο για διαμαρτυρία.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 38’. Μετά από φάση διαρκείας, ο Λόρενς έσκαψε τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι, όμως ο Αθανασιάδης που παρακολουθούσε τη φάση, με προβολή πάνω στη γραμμή σημείωσε το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του Κύζα για το πρώτο μέρος ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε. Ο Λόρενς εκτέλεσε το φάουλ και ο Κατσικάς με κεφαλιά σκόραρε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49′ ο ΠΑΟΚ κλείδωσε τη νίκη. Από πάσα του Λάζαρ, ο Κουρδάκης απομάκρυνε πάνω στον Λόρενς, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ το άξιο αναφοράς ήταν στο 83ο λεπτό, όταν ντεμπούτο στη Super League έκανε ο 18χρονος Βασίλης Παπαδόπουλος.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1 (Nova 2)

Γκολ: 38′ Αθανασιάδης, 45’+1′ Κατσικάς, 49′ Λόρενς – 9′ Περογαμβράκης
-38′ δοκάρι ο Λόρενς

Κίτρινες κάρτες:
Αθανασιάδης, Καμαρά, Λόρενς – Μπούρμπος

Κόκκινες κάρτες:


Διαιτητής:
Γ. Κύζας

Βοηθοί:
Γ. Γεωργιάδης, Γ. Καλφόγλου

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης):
Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Ρομπέρ (52΄Ολίσε), Καμαρά (83′ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65′ Πόποβιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης):
Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Σαρ, Ιωαννίδης (80′ Κανούλας), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Μπούρμπος, Κουτσιανικούλης (46′ Μακρής), Περογαμβράκης (76′ Νυκτάρης), Παπάζογλου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης