Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της ΔΕΗ στο Αγρίνιο πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στις νέες αυξήσεις του ρεύματος. Παρέμειναν εκεί για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια κινήθηκαν προς την πλατεία Δημοκρατίας, όπου διαδήλωσαν μαζί με τους αγρότες – μέλη της ΠΑΣΥ και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο παρευρέθηκε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης ο οποίος έκανε λόγο για «βάρβαρη πολιτική που προωθεί η κυβέρνηση» τονίζοντας ότι «ο αγώνας των αγροτών δεν θα έχει τέλος».

Ο πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοτοπούλης, κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, ζητώντας την συμπαράσταση των παρευρισκομένων προκειμένου να ενισχυθεί το μπλόκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά ακολούθησε πορεία, μέχρι τον Άγιο Δημήτριο, όπου διάβασαν τα αιτήματα τους και πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στον κόμβο του Αγρίου Δημητρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το cityvoice.gr, οι αγρότες σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκλείσουν συμβολικά τον κόμβο στο Κεφαλόβρυσο ή στον Κουβαρά το απόγευμα.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης