Άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, λίγο πριν τις 09:00, στη διασταύρωση Μ. Μερκούρη και Ζαλόγγου στην Πρέβεζα. Σε έναν δρόμο που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «καρμανιόλα».

Αποτέλεσμα της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης των δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ήταν μόνο σοβαρές υλικές ζημιές με τους οδηγούς, ένας άντρας και μια γυναίκα, να μην έχουν τραυματιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έφτασαν αρχικά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προκειμένου να βοηθήσουν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας και στη συνέχεια, αστυνομικοί της τροχαίας Πρέβεζας, οι οποίοι επελήφθησαν του περιστατικού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, το αυτοκίνητο που κινούταν επί της Ζαλόγγου παραβίασε πινακίδα stop με αποτέλεσμα να επέλθει η σύγκρουση.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία, τα οποία κατά πλειοψηφία οφείλονται στην παραβίαση της προτεραιότητας, αλλά και στην έλλειψη ορατότητας αφού αρκετοί είναι οι οδηγοί που παρκάρουν τα οχήματά τους στις γωνίες της διασταύρωσης, αγνοώντας τις απαγορευτικές πινακίδες στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σήμανση, παραβίαση της οποίας οδηγεί σε αποτελέσματα σαν το σημερινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: pamepreveza.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης