Συνάντηση με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Temuri Ketsbaia είχε πριν από λίγη ώρα ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Οι ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου είχε τετ-α-τετ με τον Γεωργιανό τεχνικό των νταμπλούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό, η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από τα μετεγγράφικα ζητήματα του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα, πριν από την προπόνηση, το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου είχε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Temuri Ketsbaia».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανανέωσε για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό ο Galletti

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Luciano Galletti για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Αργεντινός μέσος πέρασε το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2013. Μάλιστα στη νέα συμφωνία υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Luciano Galletti για τέσσερα συνολικά χρόνια (ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2011), μέχρι τον Ιούνιο του 2013, με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο. Στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15 εκατομμυρίων Ευρώ».

Επανέρχεται για Gonzalez ο Ολυμπιακός

Η απόκτηση του Mark Gonzalez από τη Betis επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άμεση ανάγκη να προσθέσουν στο δυναμικό τους ένα παίκτη στο αριστερό άκρο και ο 25χρονος Χιλιανός συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και αποτελεί ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό.

Η Betis, που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Primera Division, θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του και έτσι αποφάσισε να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της από τα 8 εκατομμύρια ευρώ στα 6, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Diario de Sevilla».

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να καταθέσουν πρόταση πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του Gonzalez, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να παραχωρήσει στην Betis και τον Oscar Gonzalez.  

Όσο για τον Kim Kallstrom, η Lyon φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον 26χρονο και αυτό αναγκάζει τον Ολυμπιακό να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις. Ο Enzo Maresca της Sevilla, o Alexander Tettey της Rosenborg και ο Binha της Benfica.

Προπονήθηκε κανονικά ο Dudu

Ένα ευχάριστο νέο επιφύλαξε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στον Temuri Ketsbaia.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά είδε, προς τέρψιν του, τον Dudu να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, μία μόλις ημέρα μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο δεξιό προσαγωγό.

Αντίθετα στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Derbyshire, Galleti και Στολτίδης. Ο Άγγλος επιθετικός ακολούθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, όπως και ο Αργεντίνος μέσος, o οποίος ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας έως το 2013. Παράλληλα, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και ο «Ιέρο».

(Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 8 Ιουλίου, 09:29)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης