Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League εδραιώθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε 2-0 της Βέροιας, σε παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική, με γκολ του Μπράνα Ίλιτς στο 24ο και το 53ο λεπτό.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα που μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση. Στο 23’ ο Τσουκαλάς έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς ο Λόπεζ απέκρουσε. Πάντως, στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ και ο Ίλιτς με προβολή έκανε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Βέροια ισορρόπησε, όμως δεν απείλησε τους γηπεδούχους. Αντίθετα, στο 34΄ ο Ντε Βινσέντι κόπηκε από τον Αμαραντίδη και στο 43΄ ο Ίλιτς με κεφαλιά έχασε ευκαιρία να σκοράρει ξανά.

Ο ΠΑΣ εδραίωσε τη νίκη του στο 53΄. Ο Ντε Βινσέντι έβγαλε κάθετη πάσα στον Ίλιτς κι αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Λόπεζ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Κίτρινες κάρτες:
Λιλά, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι – Αμαραντίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Πάντος, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι (84΄ Κεϊτά), Τσουκαλάς, Γεωργίου (90΄ Ντάσιος), Κοροβέσης (72΄ Βίλα), Ίλιτς.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):
Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Καλί, Μπάρμπας, Καφές (83΄ Καλτσάς), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Κόστλι, Ιωάννου (66΄ Μπαργκάν).

 Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης