Ο Λάζαρος Φωτιάς άφησε την Αναγέννηση Επανομής και στο εξής θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Πάρμα. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα αγωνιστεί άμεσα στο «Ένιο Ταρντίνι», αφού οι «παρμένσι» θα τον παραχωρήσουν δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Φωτιάς δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω στο σημείο αυτό. Ουσιαστικά είναι μια πόρτα που ανοίγει, μια μεγάλη ευκαιρία, και ξέρω ότι από εδώ και στο εξής με περιμένει πολύ σκληρή δουλειά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τις ακαδημίες του, την οικογένειά μου, τους προπονητές μου και τον εκπρόσωπο μου Σάκη Κανακίδη. Ευχαριστώ και τον κόσμο της Λάρισας που με αγάπησε. Παρότι δεν πήρα τις ευκαιρίες που επιθυμούσα, θα την έχω πάντα στην καρδιά μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον επόμενο σταθμό του, ο Φωτιάς είπε: «Όπως με ενημέρωσαν, θα αγωνιστώ ως δανεικός στο Βέλγιο ή στην Ελβετία, και θα επιστρέψω το καλοκαίρι στην Πάρμα για να κάνω όλη την προετοιμασία».

Ο Φωτιάς γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1991 στα Γιαννιτσά, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, και τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε στους Πόντιους Κατερίνης (22 συμμετοχές και 1 γκολ) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Την επόμενη χρονιά αποκτήθηκε από την ΑΕΛ κατόπιν εισήγησης του Κρις Κόουλμαν, όμως στη Λάρισα δεν πήρε ευκαιρίες, κι έτσι το καλοκαίρι του 2012 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Αναγέννηση Επανομής.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης