Δεν πήγατε παραλία σήμερα; Μείνατε σπίτι και θέλετε να χαλαρώσετε; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεχαστείτε από το να διαβάσετε τα… φρέσκα κουτσομπολιά των κυριακάτικων εφημερίδων.

Κι αν βαριέστε να πεταχτείτε μέχρι το περίπτερο, δεν πειράζει… Εμείς είμαστε εδώ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχίζουμε λοιπόν…  

REALLIFE

Το μάτι πέφτει κατευθείαν στις αποκλειστικές φωτογραφίες της «Real life», από την επίσκεψη της Oprah Winfrey στην Ακρόπολη! Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια πραγματοποιεί κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, δεν παρέλειψε όμως να έρθει και μια βόλτα στην πρωτεύουσα, όπου τη ”συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτοσέλιδο της ίδιας εφημερίδας φιλοξενεί την Γιάννα Δασκαλάκη – Αγγελοπούλου. Η «σιδηρά κυρία» φέρεται πως πάσχει από μελαγχολία, μετά τη διακοπή του κυκλοφορίας του «Ελευθέρου Τύπου». Απομονώθηκε, λοιπόν, στο… φτωχικό της στη Μύκονο και μετρά φίλους και εχθρούς. Γιατί, ως γνωστόν, στις δύσκολες στιγμές βλέπεις πραγματικά ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε αγαπούν… Πάντως κάνει και λίγο θαλάσσιο σκι για να βρίσκεται σε φόρμα…

Επίσης, η «Real life» μας ενημερώνει για τη μετακόμιση του Ντέμη Νικολαΐδη  και της Δέσποινας Βανδή στο νέο τους σπίτι στο Κεφαλάρι, ενώ η Ναταλία Γερμανού σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη λέει ότι «άνετα θα υιοθετούσα ένα παιδί».

ESPRESSO  

Εάν θέλετε να μάθετε τα πάντα για την ζωή της «βασίλισσας του χαλιού» Δέσποινας Μοιραράκη, δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε την Espresso, η οποία φιλοξενεί ένα πλουσιότατο φωτορεπορτάζ κι ένα άκρως διαφωτιστικό κείμενο.

Επίσης, η ίδια εφημερίδα μας ενημερώνει, μετά φωτογραφικών αποδείξεων, για το φλερτ του επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη με την «Playmate 2009», Έφη Κυριακού. Αλήθεια, η επίσημη αγαπημένη του, Χριστίνα Κολέτσα, τι έχει να πει για όλα αυτά; Εκτός κι αν ξαναχώρισαν και δεν πήραμε είδηση…

Μαθαίνουμε επίσης ότι στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου (τι πρωτότυπο!) κάνει τις βουτιές της η Ελίνα Καντζά, όπως και πολλοί άλλοι κοσμικοί, ενώ -άκουσον άκουσον- σε «gay» μπαρ διασκέδασε στο ρεπό της η Νάνσυ Αλεξιάδη…

ΕΘΝΟΣ

Τι κι αν εργάζονται σε αντίπαλα κανάλια; Ραντεβού με την Ρούλα Κορομηλά φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», να έχει ζητήσει η Βίκυ Καγιά, προκειμένου να αποσπάσει συμβουλές για την εκπομπή της. Βλέπετε, η νεαρή παρουσιάστρια κάνει τα πάντα για να δει στη νέα σεζόν τα νούμερα να παίρνουν τον ανήφορο…

Άλλη μια παρουσιάστρια, πάντως, που ακούει τις πολύτιμες συμβουλές της Ρούλας, είναι η Κατερίνα Καραβάτου, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «TV Έθνος». Πάντως, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής -και δη της σχέσης της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαραντίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου λέει στην εφημερίδα ότι εξαιτίας των γυρισμάτων της εκπομπής «Αγρότης μόνος ψάχνει» δεν έχει χρόνο ούτε να κάνει πρόβες για το νυφικό της.

Πάντως, όπως μας πληροφορεί η «Real life», η οποία έχει και το προσκλητήριο, το νυφικό σχεδίασε ο Βασίλης Ζούλιας, ενώ το… μυστήριο θα γίνει σε κλειστό κύκλο και θα ακολουθήσει μεγάλο beach party.    

Αυτά, κι αφού σας… διαφωτίσαμε και σήμερα, σας ευχόμαστε καλή εβδομάδα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης