Για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου και γενικότερα τις μετεγγραφικές σκέψεις της ομάδας, αλλά και για το μέλλον των Σκόνδρα, Φυτανίδη και Ιτάνζ μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, στο συνδρομητικό κανάλι (Nova).

«Μετά την έλευση του κυρίου Αναστόπουλου, η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη. Δεν κάναμε επαφές για την ενίσχυση της ομάδας, γιατί έπρεπε να κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, να γνωρίσει από κοντά το ρόστερ και από εκεί και πέρα να κάνουμε κάποιες επαφές, για να δούμε αν και εφόσον χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιον τομέα. Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, είχαμε κάποιο ραντεβού και μας πρότεινε ο κύριος Αναστόπουλος την απόκτηση κάποιου επιθετικού ποδοσφαιριστή, για να έχει περισσότερες επιλογές και ακόμη καλύτερες λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας» υποστήριξε ο παράγοντας του Ατρόμητου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μάντζιου, λέγοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κινηθήκαμε για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζαμε πολύ καλά και ο προπονητής από την προηγούμενη θητεία του στον ΟΦΗ. Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε δύο μέρες, καταφέραμε και συμφωνήσαμε τον ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να πω ότι σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η θέληση του Βαγγέλη να έρθει στην ομάδα μας και να συνεργαστεί και με μας αλλά και με τον προηγούμενο προπονητή του».

Για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια μετεγγραφή ακόμα: «Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Εκτός, βέβαια, αν προκύψει κάποια παραχώρηση ποδοσφαιριστή… αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι περισσότερο».

Τέλος για τους Φυτανίδη, Σκόνδρα και Ιτάνζ είπε: «Όχι, δεν έχουμε προχωρήσει κάτι σε επίπεδο ανανεώσεων. Για την περίπτωση του Γιάννη (Σκόνδρα) είναι γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι περισσότερο. Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης