Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αυτό το θέαμα και γελούν. Οι επισκέπτες του Λούνα Παρκ του Ιντροσκάλο στο Μιλάνο, βλέποντας την αναπαράσταση του θανάτου ενός ανθρώπου σε ηλεκτρική καρέκλα φαίνεται να το διασκεδάζουν, όπως πολύ χαρακτηριστικά μπορεί κανείς να ακούσει στο βίντεο από το YouTube.

Πολλοί από τους γονείς που βλέπουν το θέαμα μαζί με τα παιδιά τους φτάνουν στο σημείο να τα κοροϊδέψουν, όταν αυτά γυρίζουν το κεφάλι τους φοβισμένα για να μην βλέπουν το φρικιαστικό θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η “εκτέλεση” θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα εκθέματα του Λούνα Παρκ. Βάζοντας ένα ευρώ στη σχισμή όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει ξανά και ξανά την εκτέλεση. Σε καθημερινή βάση τα κέρδη από το μηχάνημα φτάνουν τα 50 ευρώ, ενώ τις Κυριακές, που οι επισκέπτες είναι περισσότεροι, τα 150.

Η ηλεκτρική καρέκλα μαζί με την κούκλα έφτασαν στο Μιλάνο πριν από δέκα μέρες. Την παρήγγειλαν ειδικά από την Αμερική, όταν ο διευθυντής του Λούνα Παρκ την είχε δει στο περιοδικό “Στοιχειωμένος κόσμος”.

Το “έκθεμα” έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών οργανώσεων για την προστασία των παιδιών. Ζήτησαν μάλιστα να αποσυρθεί η “εκτέλεση” από το Λούνα Παρκ ή τουλάχιστον να απαγορευτεί για κάποιες ηλικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης