Για την παρουσία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο bazaar του 1ου Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία της 15χρονης μαθήτριας που κακοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Πάρο, μίλησε ο Γιώργος Κατίδης.

H άτυχη Μυρτώ είχε κακοποιηθεί από έναν 19χρονο Πακιστανό και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας καθημερινά αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά, με μεγάλη προθυμία και μεράκι. Έχουν ετοιμάσει κάποια πράγματα, υπάρχουν μπουφέδες με φαγητό και άλλες όμορφες εκπλήξεις», ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και συμπλήρωσε: «Θέλαμε κι εμείς να συμμετάσχουμε ώστε να βοηθήσουμε τη Μυρτώ να κάνει όλες αυτές τις εγχειρίσεις που πρέπει.

Ευτυχώς ο κόσμος δείχνει να καταλαβαίνει και να δείχνει διάθεση για συμπαράσταση. Από την πλευρά μου, προσπαθώ ήδη να παρακινήσω σε παρόμοιες κινήσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέσω συζητήσεων που έχω με παίκτες και από άλλες ομάδες. Το θετικό είναι ότι διαπιστώνω διάθεση για κινητοποίηση και ελπίζω ότι θα μπορέσει να δοθεί μια σημαντική βοήθεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης