O Barack Obama έχει επανειλημμένα αποδείξει πως είναι ένας πρόεδρος χωρίς αναστολές.

Μα προς Θεού…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμία σχέση με τον Bill Clinton και τα… meeting στο οβάλ γραφείο.

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» πως του αρέσει πολύ το τραγούδι «Gangnam Style», ενώ δεν διστάζει να μιμηθεί και τις περίφημες χορευτικές κινήσεις του Νοτιοκορεάτη Ράπερ, PSY, την ώρα που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι ένας από τους λόγους που το κάνει αυτό είναι προκειμένου να πειράζει τις δύο κόρες του, Maria (14 ετών) και Sasha (11 ετών), οι οποίες θεωρούν πως το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι και τόσο καλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πιο συγκρατημένες από μένα. Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν πολύ και εκείνες τα βρίσκουν… γλυκανάλατα. Όπως το Gangnam Style. Το αγαπώ αυτό», τόνισε, υπογραμμίζοντας όμως στον δημοσιογράφο του περιοδικού ότι δεν πρόκειται να… χορέψει μπροστά του.

Ο ίδιος πάντως ο PSY είχε ξεκαθαρίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως θα ήθελε πολύ να πάει στον Λευκό Οίκο και να διδάξει χορευτικές κινήσεις στον πρόεδρο των Η.Π.Α..

«Θα ήθελα πολύ να πάω στον Λευκό Οίκο, να συναντηθώ αυτοπροσώπως με τον Barack Obama και να του διδάξω τον χορό, εφόσον με προσκαλέσει εκεί», είχε πει.

Ο Barack Obama εμφανίζεται σχεδόν πάντα αρκετά χαλαρός σε κοσμικές εκδηλώσεις που δίνει το παρών. Τον περασμένο Φεβρουάριο δεν είχε διστάσει να ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι «Sweet Home Chicagο», με τον B.B. King να παίζει την κιθάρα και τον Mick Jagger να κάνει φωνητικά. Παράλληλα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει μέχρι και… push ups όταν έχασε ένα στοίχημα στην Καλαθοσφαίριση.

Διαβάστε επίσης:
Μια… μεγάλη αγκαλιά για τον Barack Obama, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 05:34
Όλα για την… προεδρία!, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Απριλίου 2012, 02:19

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης