Με γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς στο 16ο λεπτό ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με συγκομιδή 21 βαθμών.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ

Η πρώτη ευκαιρία καταγράφηκε στο 7’. Ο Μιρτσέτα για τον Πλατανιά έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Ουντότζι έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Χοσέμι και πέρασε κόρνερ. Στο 16’ ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ. Ο Ακόστα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κηπουρός έκανε λάθος και ο Ροτζέριο κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς στο δεύτερο μέρος έγινε πιο απειλητικός. Στο 52΄ ο Αρόχα έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τον Κυριακίδη να αποκρούει δύσκολα, ενώ στο 75ο λεπτό ο Λεβαδειακός έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του και να «κλειδώσει» το ματς.

Ο Μεντί σέντραρε από τα αριστερά, ο Ροτζέριο έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε εντυπωσιακά. Έτσι το 1-0 παρέμεινε και ο Λεβαδειακός πήρε μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Λεβαδειακός – Πλατανιάς 1-0 (Nova 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 16′ Ροτζέριο

Κίτρινες κάρτες:
Βασιλείου, Νικολακάκης – Ντόε, Ουντότζι, Αγκιλέρα

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (64′ Νικολακάκης), Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Ροτζέριο (84′ Ρομέου), Ακόστα, Ναπολεόνι (66′ Βασιλείου).

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Ποτουρίδης (46′ Αρόχα), Ντόε, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μιρτσέτα, Ουκάρ (72′ Ναζλίδης), Ουντότζι (82′ Δέντσας), Αναστασάκος.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Παράσχος (προπονητής Λεβαδειακού): «Από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να κρατήσουμε μόνο του 3 βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στην επανάληψη είχαμε μια νευρικότητα για πρώτη φορά. Η ομάδα μας διακρίνεται για την ηρεμία της και την κυκλοφορία της. Κρατάμε τη νίκη και τους 21 βαθμούς που έχουμε πάρει στον πρώτο γύρο. Τώρα στη διακοπή του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιους παίκτες να ενισχυθούμε».

Αγγελος Αναστασιάδης (προπονητής Πλατανιά Χανίων):
«Στην πρώτη φάση που έφτιαξε ο Λεβαδειακός δεχθήκαμε γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε αρκετή δουλειά. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό. Δεν στοίχισαν οι απουσίες, δεν στέκομαι εκεί».

Ρούμπεν Αρότσα:
«Ήταν ένα καλό ματς, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή για να φανούμε πιο δυνατοί στο δεύτερο γύρο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης