Σε κατάληψη των γραφείων της ΑΕΚ στα Σπάτα έχουν προχωρήσει από το μεσημέρι της Παρασκευής οι οργανωμένοι οπαδοί της «Ένωσης», διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη της Original τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί στην ΠΑΕ και ενημέρωσαν τους υπαλλήλους του συλλόγου για τις προθέσεις τους, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν οι εγκαταστάσεις και να φτάσουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως κατά την άφιξή τους στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου οι οπαδοί είχαν επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος έδωσε εντολή στο περιπολικό που βρισκόταν εκεί να αποχωρήσει, κι έτσι ξεκίνησε η ειρηνική κατάληψη των μελών της Original.

Νωρίτερα οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ διευκρίνισαν στους ιθύνοντες του συλλόγου πως κανένας δεν πρόκειται να ενοχλήσει τους ποδοσφαιριστές και πως η προπόνηση θα διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα.

Ανάλογη κίνηση είχε σημειωθεί και πριν από τρία χρόνια από τους οργανωμένους, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, όταν τότε ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση του Κοζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης