Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Από 20 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παγκόσμια Πρεμιέρα από την Hollywood Entertainment για την Ελληνο-Βρετανική παραγωγή, που έγραψε ιστορία με την προβολή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και απέσπασε το μεγάλο Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2012.

Μια μαγική βραδιά γεμάτη ελπίδα έζησαν οι καλεσμένοι της επίσημης παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, παρουσία συντελεστών, από την εταιρεία διανομής της ταινίας «HOLLYWOOD ENTERTAINMENT».

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της εταιρείας HOLLYWOOD ENTERTAINMENT κύριος Κωνσταντίνος Πιπέρας μετά της συζύγου του Τζωρτζίνας, ο Ελληνο-Κύπριος σκηνοθέτης της ταινίας, Μάρκος Μάρκου και ο αγαπητός Έλληνας διεθνής ηθοποιός, Γιώργος Χωραφάς υποδέχτηκαν προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προβολή της ταινίας προλόγισε ο κ. Πιπέρας ο οποίος και αφιέρωσε στον Γιώργο Χωραφά ένα νοσταλγικό βίντεο με σκηνές από το σύνολο της διεθνούς φιλμογραφίας του. Ο Γιώργος Χωραφάς με τη σειρά του ευχαρίστησε τους θεατές για την παρουσία τους και έστειλε χαιρετισμούς από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας «Παπαδόπουλος», Stephen Dillane, Georgia Groome, Frank Dillane, Thomas Underhill.

Η ταινία που αφορά την παγκόσμια οικονομική κρίση και πως την αντιμετωπίζει μια ελληνική οικογένεια που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, έστειλε στους καλεσμένους αλλά και σε όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, το πιο επίκαιρο από ποτέ μήνυμα για ενότητα και συνεργασία και πρόκειται να κυκλοφορήσει από 20 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους της Αθήνας, σε διανομή Hollywood Entertainment.

Κωμωδία, 2012 , Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία, 105’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ/ΣΕΝΑΡΙΟ: Μάρκος Μάρκου
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Στήβεν Ντιλέιν (The Hours / Spy Game), Τζώρτζια Γκρουμ (London to Brighton), Εντ Στόπαρντ (The Pianist), Γιώργος Χωραφάς (Πολίτικη Κουζίνα / Peppermint / Επικίνδυνες Μαγειρικές), Ρίτσαρντ Ντάρντεν (From Paris with Love / Agora), Τζωρτζίνα Λεονάιντας (Harry Potter and the Deadly Hollows I-II)
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Σάρα Μπάτλερ
Δ/ΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Τζέιμς Φρεντ
ΜΟΝΤΑΖ: Σεμπάστιαν Μόρισον
ΜΟΥΣΙΚΗ: Στίβεν Γουόρμπεκ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης