Ακόμη μία πολύ μεγάλη μετεγγραφή φιλοδοξεί να κάνει η Γαλατασαράι, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο Κακά! Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Φατίχ Τερίμ, δημοσιοποιώντας και τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. «Ο πρόεδρος με ρώτησε εάν θέλω τον Ντιέγκο Ρίμπας ή τον Σνάιντερ. Του απάντησα ότι δεν θέλω κανέναν από τους δύο, όμως θα ήθελα τον Κακά» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σίβασπορ ο «Αυτοκράτορας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου Ουνάλ Αϊσάλ, αναφερόμενος στα μετεγγραφικά σενάρια των πρωταθλητών Τουρκίας, είπε: «Οι συνεργάτες μου και εγώ δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες του Τερίμ, ο οποίος είπε ότι χρειάζεται έναν παίκτη. Έτσι θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε τον Ιανουάριο, αφού για εμάς ο Τερίμ είναι Τερίμ και θέλουμε να τον βλέπουμε χαρούμενο. Τώρα εκείνο που απομένει είναι ο σύλλογος να πουλήσει έναν παίκτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος άσος φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 ματς με τη Ρεάλ, έχοντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης