Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη και… χιτσκοκικό «φινάλε» ο Ατρόμητος πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο», επικρατώντας με 3-2 σκορ του ΟΦΗ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μπάγεβιτς προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τέρματα των Σκόνδρα (12′), Καραμάνου (63′), οι Ηρακλειώτες απάντησαν ισάριθμες φορές με τους Περογαμβράκη (21′), Κουτσιανικούλη (87′), ωστόσο ο Μπρίτο σαν «από μηχανής Θεός» στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, λυτρώνοντας το «αστέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει  να σημειωθεί ότι με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο ΟΦΗ, λόγω της αποβολής του Μονιάκη στο 90′

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς. Στο 12′ και από μπαλιά του Δημούτσου, ο Σκόνδρας με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις 10 λεπτά αργότερα (21′) ισοφαρίστηκαν, όταν από κάθετη πάσα του Λαμπρόπουλου, ο Περογαμβράκης πλάσαρε εύστοχα κι έκανε το 1-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός του Ατρομήτου έπεσε και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος στο β’ ημίχρονο (50′), πάλι με τον Περογαμβράκη, που σε σέντρα του Μονιάκη και από καλή θέση, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Ωστόσοο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 63′, όταν ο Μπρίτο σούταρε, ο Γουναρίδης δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο επερχόμενος Καραμάνος την έστειλε στα δίχτυα.

Κι ενώ το ματς κυλούσε μονότονα μέσα στη βροχή, τα τελευταία λεπτά «πήρε φωτιά». Στο 87′ ο Κουτσιανικούλης πήρε την μπάλα από τον Παπάζογλου και ισοφάρισε, αλλά δύο λπετά αργότερα ο Μπρίτο έκανε το 3-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Κίτρινες: Σουμπίνιο, Καραγκούνης, Καραμάνος, Επστάιν –Σόουζα, Μονιάκης, Ζορμπάς, Σάρ

Κόκκινες: Μονιάκης (90′)

TΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς):
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Σουμπίνιο (68′ Ιγκλέσιας), Καραγκούνης (77′ Μπέλιτς), Κούτσι (55′ Καραμάνος).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος):
Γουναρίδης, Μονιάκης, Σόουζα, Κουρδάκης (46′ Ζαχαράκης)), Σαρ, Βερόν, Ιωαννίδης (67′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Λαμπρόποπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης